Izaberite stranicu

O nama

"Strogo povjerljivo" je osnovano 2017-te godine i to u tri grada Crne Gore, Bijelom Polju, Beranama i Baru, tada je istovremeno osnovano i u Beogradu. Kroz vrijeme smo centralizovali kompletan protok poslova u gradu pod Rumijom ( Bar , Crna Gora).Dijapazon naših usluga prostire se od onih osnovnih, za zaštitu i sigurnost objekata, do najsloženijih zadataka, garantujući vašu privatnost koja je u današnje vrijeme skoro pa nezamisliva.

Zaštitite svoj biznis ili dom sa sigurnošću koja vas drži svjesnim i u kontroli

Bezbjedonosni konsalting i implementacija bezbjedonosnih mjera.

Hardver
89%
Digitalna forenzika
46%
Enkripcija
77%
+ 0
Objekata provjerenih protivprislušnim uređajem
+ 0
osiguranih kompanija
+ 0
Povezanih servera
+ 0
osiguranih sajber infrastruktura

Naš zadatak je da detektujemo prijetnju i djelujemo preventino u pravcu iste sa ciljem povećanja vaše bezbjednosti i privatnosti.

Naš dijapazon djelovanja pokriva širok spektar djelatnosti, od obezbjeđivanja i osiguravanja „fizičkih“ objekata, do obezbeđivanja vaših podataka  i osiguravanja vašeg virtuelnog prostora, po čemu smo unikatni na trzistu.

Šta mi obezbjeđujemo?

  • Sistem za zaštitu objekata(ometači signala-prislušnih uređaja, video nadzor, alarmni sistemi, infracrveni svjetlosni senzori.)
  • Protivprislušni pregled(prostorija, kancelarija, stanova, auta).
  • Enkripcija odnosno šifrovanje razlicitih sajber infrastruktura(mobilni uređaji, laptopovi, računari.)
tim-van-der-kuip-CPs2X8JYmS8-unsplash

Zadovoljni korisnici naših usluga

Sigurnost i privatnost kao imperativ

Cilj naše firme je obezbeđivanje vaše sigurnosti i privatnosti pomoću implementacije potrebnih sigurnosnih mjera na svim životnim poljima.

Sajber bezbijednost

Sajber bezbijednost ne moze više da se posmatra odvojeno od bezbijednosti u realnom svijetu. Šteta koja je rezultat sajber napada je itekako stvarna i izaziva stvarne posledice u fizičkom svijetu. Ipak, zbog specifičnosti vezanih za tehnologiju, vrste, počinioce i žrtve ovakvih napada, pitanje sajber bezbijednosti zahtijeva posebnu brigu svih onih koji se bave Internetom.

Odrzavanje 24/7, cyber security, digitalna forenzika.

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian