Izaberite stranicu

Kontaktirajte nas

"Ne želim da dijelim svoj lični život, u suprotnom ne bi bio lični."

Identifikujte, razumite i djelujte preventivno!

Bezbjedonosni konsalting i implementacija svih potrebnih mjera!

email

topsecret@strogopovjerljivo.me

Kontakt broj

+382 067 699 939

Privatnost nije nešto na šta imam pravo, to je apsolutni preduslov.

Često postavljana pitanja

Uz profesionalnu opremu koju posjedujemo , sposobnost i iskustvo naših operatera vremenski period pregleda protiv-prislusnih uređaja zavisi od veličine prostorije.U prosjeku od 30min do 120min.

Protiv-prislušni pregled prostorija je apsolutno siguran i pouzdan.
U modernoj tehnologiji ne postoje prisluškivaci koji naši uređaji ne mogu detektovati i otkriti.

Uz uslove koji prate tu tehnologiju postoji mogućnost praćenja video zaštite na, mobilnim uređajima, kao i na drugim uređajima te  prirode(laptopovi, desktopi, tableti.)

Izvorni oblik svih elektronskih podataka (data) je u tekstualnoj formi (plaintext). Enkripcija se vrši šifarnicima – algoritmima i ključevima za enkripciju. Ovaj proces generiše šifrovan tekst (ciphertext) koji može da se dekriptuje samo sa odgovarajućim algoritmom i ključem. Dekripcija je, ustvari, inverzni proces koji primenjuje korake enkripcije obrnutim redosledom. 

Sve je veći slučaj u cyber kriminalu da je data cyber infrastruktura ugrožena preko wifi veze. Iz istog razloga, kao i iz mnogih drugih se radi enkripcija uredjaja.

Kada vratite računar na fabrička podešavanja, nećete moći da pristupite programima ili fajlovima koji su bili na njemu prije reseta. Međutim, sve te informacije nastavljaju da „žive“ na vašem hard disku dok ne budu prepisane novom informacijom ili dok ne budu potpuno uništene. Ekspert im može pristupiti, uz malo truda.

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian